Historia

Kouvolan Luontaistuote on perustettu jo vuonna 1987. Nykyisellä paikallaan, Kouvolan ydinkeskustassa, kävelykatu Manskilla myymälä on ollut jo yli 17 vuoden ajan.

Liikkeen perustaja fytonomi Tarja Saari toimi yrittäjänä yli 30 vuoden ajan. Keväällä 2016 Tarja jäi ansaitulle eläkkeelle ja samalla uusi toimitusjohtaja Piia Saarinen otti vetovastuun yhtiön liiketoiminnasta. Piia on kouvolalainen, kolmen lapsen äiti ja intohimoinen Luontaistuntija. Ennen luontaistuntija-alaa hän työskenteli yli 10 vuoden ajan markkinointipäällikkönä puutarha-alalla. Piia opiskelee parhaillaan myös fytonomiksi ja valmistuu keväällä 2018.

 

Piian lisäksi myymälässä työskentelevät aina iloiset ja huippu-asiantuntevat myyjät Teresa de Heij ja Elina Lahti.

 

Tykkää meistä Facebookissa 

Seuraa meitä Instagramissa 

 

Kouvolan Luontaistuote on Kaakkois-Suomen suurin yksityinen luontaistuotekauppa. Meillä on alueen laajin, lähes 3000 artikkelin, tuotevalikoi­ma. Perinteisten luontaistuotteiden, ravintolisien, lisäksi olemme ekokauppa eli tuotevalikoimaamme kuuluvat myös luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodin puhdistusaineita sekä runsaasti elintarvikkeita – pääosin luomua. Erityisesti olemme huomioineet elintarvikevalikoimassamme erilaiset ravintoyliherkkyydet ja allergiat. Uusimpana tuotevalikoimaamme ovat tulleet raakakakkuleivonnaiset, jotka ovat gluteenittomia, maidottomia ja vegaaneja, ja niin taivaallisen hyviä!