Historia

Aito Kouvolan Luontaiskauppa
Aito Kouvolan Luontaiskauppa

Kouvolan Luontaistuote on perustettu yli 30 vuotta sitten, vuonna 1987. Nykyisellä paikallaan, Kouvolan ydinkeskustassa, kävelykatu Manskilla myymälä on ollut jo yli 17 vuoden ajan.

Liikkeen perustaja fytonomi Tarja Saari toimi yrittäjänä yli 30 vuoden ajan. Keväällä 2016 Tarja jäi ansaitulle eläkkeelle ja samalla uusi toimitusjohtaja Piia Saarinen otti vetovastuun yhtiön liiketoiminnasta. Piia on kouvolalainen, kolmen lapsen äiti, jolle luonto on aina ollut lähellä sydäntä. Ennen luontaiskauppa-alaa hän työskenteli yli 10 vuoden ajan markkinointipäällikkönä puutarha-alalla. Piia on valmistunut fytonomiksi keväällä 2019.

 

Piian lisäksi myymälässä työskentelevät aina iloiset ja huippu-asiantuntevat myyjät Mari Mikonaho ja Elina Lahti.

 

Tykkää meistä Facebookissa 

Seuraa meitä Instagramissa 

Aito Kouvolan Luontaiskauppa on Kaakkois-Suomen suurin yksityinen luontaistuotekauppa. Meillä on alueen laajin, lähes 3000 artikkelin, tuotevalikoi­ma. Perinteisten luontaistuotteiden, ravintolisien, lisäksi olemme ekokauppa eli tuotevalikoimaamme kuuluvat myös luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodin puhdistusaineita sekä runsaasti elintarvikkeita – pääosin luomua. Erityisesti olemme huomioineet elintarvikevalikoimassamme erilaiset ravintoyliherkkyydet ja allergiat.